COLOR PANTONE

Color Pantone (1)

COLOR PANTONE

Η παλέτα των χρωμάτων δεν σταματά να εξελίσσεται ποτέ. Όλο και περισσότεροι χρωματισμοί, είτε πιο απαλοί είτε πιο έντονοι, κάνουν κάθε χρόνο την εμφάνισή τους, για να ικανοποιήσουν το γούστο, ακόμα και της πιο απαιτητικής γυναίκας. Έτσι και φέτος, υπάρχει ευρεία γκάμα επιλογών, για να διαλέξει η κάθε γυναίκα αυτό που της ταιριάζει, ώστε να εμπλουτίσει το look της.

 

Earth tones

Οι γήινες αποχρώσεις είναι και τη φετινή χρονιά στη μόδα, προσφέροντας μία ασφαλή, αλλά ταυτόχρονα, εκλεπτυσμένη και σικάτη εικόνα. Χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση, με απαλή ανάμειξη και αισθητική, δεν έχουν απογοητεύσει ποτέ καμία γυναίκα. Ένας συνδυασμός μπορεί να περιπλέξει το ανοιχτόχρωμο μπεζ, το έντονο καφέ και το βαθύ καμηλό. Υφάσματα από βελούδο, οικολογικό δέρμα και καστόρ, μπορούν να αναμειχθούν και να δημιουργήσουν μία απόλυτα μοντέρνα εικόνα. Επίσης, καπέλο ή φουλάρι στο λαιμό σε γήινη απόχρωση, έχουν τη δύναμη να απογειώσουν ένα look. Παπούτσια και τσάντες σε αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ, έχουν και φέτος την τιμητική τους, καθώς αποτελούν μία επιλογή που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά σχέδια και μοτίβα. Αν θέλεις και εσύ φέτος να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις αναμείξεις υφών και σχεδίων, οι γήινες αποχρώσεις θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μία σύγχρονη εικόνα με στυλ και άποψη.

Color Pantone (2)

Μη φοβηθείς να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις και να ανανεώσεις το look σου. Η τόλμη για το νέο πολλές φορές είναι δελεαστική αλλά την απορρίπτουμε. Μη σκεφτείς αυτή την φορά τους άλλους, αλλά σκέψου αυτό που πραγματικά αρέσει σε εσένα την ίδια. Μόνο αν νιώσεις εσύ πραγματικά όμορφα, θα μπορέσεις να εκπέμψεις την ομορφιά γύρω σου. Γιατί μη ξεχνάς… η πραγματική ομορφιά πηγάζει πάντα από μέσα μας!

Mix & Match

Ποιος είπε ότι τα έντονα χρώματα είναι μόνο για τους τολμηρούς; Η ένταση και η ζωντάνια αξίζει σε κάθε μια από εμάς. Το βαθύ κόκκινο, οι αποχρώσεις του πράσινου και το λαμπερό κίτρινο, έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση και ήρθαν για να μείνουν. Οι έντονες πινελιές δίνουν μία χροιά ανανέωσης και ελευθερίας στην εικόνα μας. Το μπέρδεμα των χρωμάτων απαιτητική αισθητή και φινέτσα. Καρό, φλοράλ και print, μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή μιας γυναίκας και να τονίσουν τη μοναδικότητά της. Αξεσουάρ, όπως τσάντες, γυαλιά, κοσμήματα, σε εκκεντρικές αποχρώσεις, φαίνεται πως επίσης έχουν κλέψει την καρδιά των γυναικών. Αν το τολμήσεις, είμαστε σίγουρες ότι θα το αγαπήσεις. Γιατί αν όχι εσύ.. τότε ποιος;

Color Pantone (3)
Κοινοποιήστε το άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

This is a Newsletter Popup