LOVELY FAUX LEATHER

faoux leather

LOVELY FAUX LEATHER

Και ναι… για ακόμη μια χρονιά είναι εδώ. Το faux leather επιστρέφει κάθε σεζόν όλο και πιο δυναμικά. Προσαρμοσμένο σε νέα σχέδια και νέα χρώματα, έχοντας διαφορετικές διακοσμητικές λεπτομέρειες, κάθε φορά καταφέρνει να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του γυναικείου κοινού. Παντελόνια, κολάν,
jackets, φούστες, πουκάμισα, τσάντες και παπούτσια δίνουν στη γυναίκα την άνεση και το στυλ που της ταιριάζει. Η διαχρονικότητά του συνοδεύεται πάντα από την όλο και πιο σύγχρονη εικόνα του. Σχέδια ψηλόμεσα, σε στενή ή baggy γραμμή, με σκισίματα στο πλάι, με τρουξ ή ζώνη για διακόσμηση, φέρνουν κάθε φορά κάτι καινούργιο, που ανανεώνει την εμφάνιση της κάθε γυναίκας.

 

Το faux leather δίνει τη δυνατότητα σε όσες το προτιμούν, να πειραματιστούν μαζί του και να συνδυάσουν διαφορετικές υφές και υφάσματα. Πρωτοποριακά στυλ έχουν δημιουργηθεί, με το  faux leather να έχει, είτε κεντρική είτε συμπληρωματική εμφάνιση. Η παρουσία του όμως γίνεται πάντα αισθητή. Γιατί προσθέτει στη γυναίκα της σύγχρονης κοινωνίας το δυναμισμό και τη  rock διάθεση που της αναλογεί. Στην καθημερινότητα, τη δουλεία, τη βόλτα, τη νυχτερινή έξοδο έχει πάντα σημαντική θέση. Γιατί μπορεί να προσαρμοστεί και ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση να παρουσιάσει μία casual, επίσημη ή σέξι εικόνα. Η μαγική του ικανότητα να αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα και να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του, αποτελεί τον λόγο που δεν θα χάσει ποτέ την αξία του.

Faoux Lether (1)

Αν και τα προηγούμενα χρόνια, όσον αφορά τα χρώματα που το συναντούσαμε, είχαν την τιμητική τους το μαύρο και το ταμπά, πλέον το βρίσκουμε και πιο έντονες και φωτεινές αποχρώσεις. Μπεζ, πετρόλ, λαδί, μπλε, κόκκινο, έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση και αποτελούν μία στυλιστική επιλογή που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναίκα. Το faux leather είναι εδώ και θα συνεχίσει να αποτελεί τάση και αυτή την άνοιξη.

Και μία γυναικεία συμβουλή:

Μη φοβηθείς να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις και να ανανεώσεις το look σου. Η τόλμη για το νέο πολλές φορές είναι δελεαστική αλλά την απορρίπτουμε. Μη σκεφτείς αυτή την φορά τους άλλους, αλλά σκέψου αυτό που πραγματικά αρέσει σε εσένα την ίδια. Μόνο αν νιώσεις εσύ πραγματικά όμορφα, θα μπορέσεις να εκπέμψεις την ομορφιά γύρω σου. Γιατί μη ξεχνάς… η πραγματική ομορφιά πηγάζει πάντα από μέσα μας!

Faoux Lether (3)
Κοινοποιήστε το άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

This is a Newsletter Popup