ΜΟΔΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Μόδα εν καιρό πανδημίας (1)

ΜΟΔΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Ποιος είπε ότι η μόδα δεν έχει θέση στη ζωή μας εν καιρώ πανδημίας; Ποιος είπε πως η καλλιτεχνική δημιουργία ανθίζει μόνο σε ημέρες χαράς και ευημερίας; Σε δύσκολες περιόδους ο άνθρωπος χάνει το δικαίωμα να νιώθει όμορφος και ξεχωριστός; Όχι!

Η μόδα βρίσκεται εδώ. Ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες. Στην καθημερινότητά μας. Στη δουλειά, το σπίτι, το δωμάτιό μας. Η μόδα προσαρμόζεται, αλλάζει και εξελίσσεται. Οι εποχές προχωρούν και οι κοινωνίες αλλάζουν. Μέσα σε αυτές η μόδα παίρνει άλλα σχέδια, άλλα χρώματα και άλλα υφάσματα. Αλλάζει υφές, δημιουργεί συνδυασμούς, κατασκευάζει μοτίβα. Ποτέ όμως δεν σταματά να υπάρχει. Βρίσκεται εδώ, για να εμπνεύσει κάθε γυναίκα και να την αφήσει να ονειρευτεί τον εαυτό της, όπως πραγματικά επιθυμεί. Όπως νιώθει όμορφη. Όπως μπορεί να εκφραστεί και να αναδείξει την προσωπικότητά της.
Μόδα εν καιρό πανδημίας
Μόδα εν καιρό πανδημίας (3)

Ακόμα και σε καιρούς δύσκολους, που η κυκλοφορία σταματά να συνεπάγεται με την ελευθερία, η μόδα κινείται ελεύθερη. Περνά σύνορα, διασχίζει χώρες, αναμειγνύει πολιτισμούς. Μέσα από την τεχνολογία, το internet, τα social media, όλη αυτή η δημιουργία φτάνει στα μάτια κάθε γυναίκας. Έτσι καταφέρνει να συγκρίνει σχέδια, να αλλάξει απόψεις, να δει τι της ταιριάζει και να επιλέξει αυτό που θα αγκαλιάσει τη μοναδικότητά της. Γιατί το να φορέσει μία γυναίκα αυτό που πραγματικά της ταιριάζει δεν είναι μία απλή επιλογή ρούχου. Είναι αλλαγή διάθεσης και ψυχολογίας. Είναι μήνυμα αισιοδοξίας πως η ζωή προχωράει και μέσα σε αυτή προχωράμε και εμείς. Η γυναίκα πρέπει να αγαπάει τον εαυτό της, να τον φροντίζει και να τον προστατεύει. Να του δείχνει καθημερινά όλα όσα αξίζει.

Η μόδα ζει μέσα σας!

Η γυναίκα και η μόδα είναι έννοιες αλληλένδετες. Αν δεν υπάρχει η μία, δεν θα υπάρχει και η άλλη. Η πανδημία έχει αλλάξει την μορφή της μόδας, όχι όμως την ουσία της. Υφάσματα άνετα και καθημερινά έχουν πλέον αποκτήσει άποψη και φινέτσα. Σχέδια για τη δουλειά ή τη γυμναστική είναι γεμάτα στυλ και ζωντάνια. Η μόδα προσαρμόστηκε στη νέα συνθήκη και η γυναίκα αγκάλιασε αυτή την προσαρμογή. Γιατί ποτέ δεν θα σταματήσει η γυναίκα να αγαπάει τη μόδα… και η μόδα να αγαπάει τη γυναικά…

Μόδα εν καιρό πανδημίας (4)
Κοινοποιήστε το άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

This is a Newsletter Popup